• Shërbime të specializuara ambulatore
 • Mansion Sela
  Zaloška cesta 69
  SI-1000 Ljubljana
  Slovenia
 • telefon: +386 1 548 40 80
 • celular: +386 41 639 124
  celular: +386 41 779 057
  faks: +386 1 548 40 81
  e-mail: info@cardial.net
 • WebDesign by www.fiduro.net
SlovenščinaEnglishSerbian languageRussian language

Analiza laboratorike • Analizat bazë të gjakut
 • Analizat biokimike të gjakut
 • Analizat bazë të urinës
 • Mikroalbuminuria: përcaktimi i sasive minimale të proteinave në urinë tregon fillimet e mosfunksionimit të veshkave, është gjithashtu një nga faktorët e rrezikshëm për zhvillimin e sëmundjes së zemrës dhe enëve të gjakut.
 • Analiza e hormoneve në gjak
 • Përcaktimi i shënuesve të tumorit në gjak