Pomlajevanje nožnice

Pomlajevanje nožnice

Z novo metodo nad ženske tegobe.

Odpravite tegobe, kot so uhajanje urina ter suha ali ohlapna nožnica. Povrnite si samozavest in izboljšajte samopodobo ter s tem dvignite kakovost vašemu življenju!

Pomlajevanje nožnice

Vsaka ženska se prej ali slej sooči s težavami, kot so uhajanje urina ter suha ali ohlapna nožnica. Te tegobe lahko zelo poslabšajo kakovost življenja, saj se lahko zaradi njih pri številnih vsakodnevnih dejavnostih – pri smehu, hoji po stopnicah, teku, kihanju, kašljanju, spolnih odnosih… - znajdemo v precej neprijetnem položaju. Vzrok je v izgubi elastičnosti nožnice, ki je posledica bodisi menopavze, nosečnosti, izgube kilogramov ali dolgotrajnih fizičnih naporov. A tegobe je mogoče ublažiti, celo odpraviti z metodo Thermal Therapy Physio Vag, ki jo po novem izvajamo v Zdravstvenem in medico-wellness centru Zdravilišča Radenci. Rezultati so očitni že po prvem tretmaju.

Učinki metode Thermal Therapy Physio Vag

 • Je neboleča, neinvazivna in nekirurška metoda za pomlajevanje nožnice
 • Zateguje vaginalno tkivo
 • Pomlajuje notranjost nožnice in polepša zunanji izgled spolovila
 • Deluje na podlagi radiofrekvence: Nožnično tkivo se s pomočjo posebnih nastavkov segreva s pomočjo elektromagnetnih valov, s čimer stimulira obnavljanje tkiva v nožnici in izboljšuje njegovo prekrvavitev.
 • Uravnava celični metabolizem
 • Pomaga pri zmanjšanju urinske inkontinence
 • Izboljšuje užitek pri spolnem odnosu
 • Posamezen tretma traja od 20 do 30 minut. Učinki so vidni že po prvem tretmaju, za popoln rezultat pa je priporočljivo izvesti tri tretmaje.

Zakaj metoda Thermal Therapy Physio Vag?

Premagajte težave z uhajanjem urina

Uhajanje urina ali stresna urinska inkontinenca je pogosta težava žensk. Kaže se v nehotenem uhajanju urina pri hoji po stopnicah, kihanju, kašljanju, teku, spolnih odnosih, smehu … Je posledica oslabelosti zapiralnega mehanizma sečnice zaradi popuščanja tonusa mišice zapiralke in drugih mišic medeničnega dna, obporodnih poškodb, pomanjkanja ženskih spolnih hormonov, pa tudi dolgotrajnega povečanega pritiska v trebuhu zaradi kroničnega kašlja, debelosti ali dvigovanja težkih bremen. Metoda Thermal Therapy Physio Vag nožnici povrne tonus in elastičnost – spet bo postala bolj prožna, kar bo omililo in sčasoma tudi odpravilo težave pri uhajanju urina.

Odpravite težave s suho nožnico

Eden glavnih razlogov za suhost nožnice je pomanjkanje hormonov, predvsem estrogena, ki ženskemu organizmu pomaga ohranjati zdravo tkivo in ohranja zadostno navlaženost sluznice. Suhost nožnice je pogosto vzrok, da se začnejo ženske izogibati spolnim odnosom, saj so lahko zelo neprijetni in boleči. Metoda Thermal Therapy Physio Vag nožnici povrne hidracijo in vlažnost, zaradi česar bodo boleči spolni odnosi postali preteklost.

Vrnite ohlapni nožnici elastičnost

Najpogostejši vzroki za ohlapnost nožnice so prekomerno raztezanje nožnice ob porodu, prirojena slabost vezivnega tkiva in procesi staranja. S staranjem telesa se stara tudi nožnica, ki postane bolj ohlapna, saj je zaradi upada kolagena manj elastična. S tem je tudi manj občutljiva za užitke pri spolnih odnosih. Metoda Thermal Therapy Physio Vag nožnici zateguje vaginalno tkivo. Nožnica bo spet postala bolj čvrsta in bolj dovzetna za neomejene užitke pri spolnih odnosih.

Polepšajte izgled vašega zunanjega spolovila

Da bi se odločile za poseg pomlajevanja nožnice, ni potrebno, da se soočate s težavami z uhajanjem urina, suho ali ohlapno nožnico. Morda si preprosto želite polepšati zunanji izgled spolovila in s tem zagotoviti več užitkov pri spolnih odnosih sebi in partnerju. Metoda Thermal Therapy Physio Vag s stimulacijo nožničnega tkiva polepša izgled zunanjega spolovila in upočasni proces staranja nožnice, s tem pa poveča in podaljša užitke v spolnosti.

 

PROMOCIJSKA CENA

 • Physio Vag - prvi tretma; z ginekološkim pregledom   150 €
 • Physio Vag - drugi tretma   100,00 €
 • Physio Vag - tretji tretma  100,00 €
 • Physio Vag - PAKETNA CENA (3x tretma)  300,00 €

Popusti se med seboj izključujejo.

Redni cenik 

 • Physio Vag – prvi tretma: 300,00 €
 • Physio Vag – drugi tretma: 250,00 €
 • Physio Vag – tretji tretma: 200,00 €
 • Physio Vag paketna cena (3x tretma): 650,00 €

Pošljite povpraševanje