Preventivni pregledi

Zdravje je osnovna človekova vrednota. Posamezniku omogoča aktivnost in samostojnost, ki sta ključni za njegovo blagostanje in kakovost bivanja. Hiter tempo življenja in stresno življenje žal negativno vplivajo na naše zdravje.

Glavni namen preventivnih managerskih pregledov je, da odkrijemo dejavnike tveganja in da že pred samim pojavom težav pravočasno odkrijemo spremembe, ki se dogajajo v našem telesu ter omogočimo pravočasno ukrepanje.

V Cardialu v sklopu celostne obravnave ter s pomočjo širokega nabora specialističnih pregledov in preiskav ocenimo vaše zdravje, ugotavljamo dejavnike tveganja ali že morebitne bolezenske spremembe.

Poleg izjemne strokovnosti in najsodobnejše opreme, nas odlikuje še individualen pristop, organiziranost, fleksibilnost in prijaznost.

Naše preventivne preglede smo oblikovali tako, da jih lahko izvedete v enem dnevu. V enem terminu sprejmemo največ osem oseb, kar našim strokovnjakom omogoča individualno obravnavo. Vsak preventivni pregled pričnemo z uvodnim internističnim kardiološkim pregledom, po končanih pregledih pa sledi še zaključni razgovor s specialistom, ki razloži izvide in izda pisno mnenje.

Naročite se na preventivni pregled Podarite darilni bon
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×