Kirurški sanatorij Rožna dolina iz Ljubljane odslej član Skupine Diagnostični center Bled

17 marca, 2021

Skupini Diagnostični center Bled, katere član je tudi Cardial, se je pridružil Kirurški sanatorij Rožna dolina, ki v Ljubljani deluje od leta 1997. Kirurški sanatorij Rožna dolina je prva zasebna kirurška klinika v Sloveniji in je bil zasnovan kot samoplačniška bolnišnica, ki nudi svojim pacientom višje standarde oskrbe in bivanja. Skozi leta delovanja je za svojo dejavnost pridobil tudi koncesijo Ministrstva za zdravje in tako svoje storitve nudi tako samoplačniško kot tudi z napotnico.

Kirurški sanatorij Rožna dolina se osredotoča na področja bolnišničnega zdravljenja z zdravstvenimi programi ortopedije, oftalmologije, abdominalne kirurgije in žilne kirurgije ter tako predstavlja pomembno razširitev zdravstvene dejavnosti medicinskih centrov Skupine Diagnostični center Bled tudi na področje bolnišničnega zdravljenja.

Skupina Diagnostični center Bled je vodilna zasebna zdravstvena Skupina v Sloveniji, katere ključni zdravstveni programi so gastroenterologija, urologija, kardiologija in ultrazvočna diagnostika. Pacientu v medicinskih centrih po vsej Sloveniji nudimo celovito in kakovostno zdravstveno storitev, kjer je pacient v središču pozornosti.

Skupina sedaj združuje 7 medicinskih ustanov v Sloveniji: Diagnostični center Bled z enotami na Bledu, v Ljubljani in v Novem mestu, Kirurški sanatorij Rožna dolina in Medicinski center Cardial v Ljubljani, Gastromedico z ambulanto v Murski Soboti, GE ambulanto v Novi Gorici, Medi Cons v Novem mestu in MTC Fontano v Mariboru.

Danes Skupina Diagnostični center Bled zaposluje že več kot 230 ljudi, letno pa nas obišče več kot 90.000 pacientov, ki lahko preiskave, preglede in posege opravijo z napotnico ali samoplačniško. Vabimo vas, da si ogledate naše spletne strani in preverite, katere zdravstvene storitve vam nudimo v naših ambulantah.

Enota DC Bled
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×